Over ons

Crostino Gelateria & Café

Sinds 1 maart 2011 is onze ijssalon gevestigd in Haarlem aan het Hortusplein. Met passie en liefde beoefenen wij onze winkel door dagelijks vers ijs voor onze gasten te maken. Onze winkel blinkt uit in diverse lekkernijen zoals, Illy koffie, ambachtelijke bonbons, diverse luxe gebak, lunchgerechten en ambachtelijk ijs uit eigen productie.

Gastvrijheid en service staan hoog in het vaandel bij ons, je merkt bij binnenkomst dat je direct welkom bent. Al deze ingrediënten maken onze winkel uniek en een prettige winkel om te verblijven.

Geschiedenis

Eigenaar Nick Böhm is sinds 1996 actief in het bereiden van ijs. 15 jaar bij een ambachtelijk dessert specialist en de laatste jaren als ambachtelijke ijsbereider in de huidige winkel. De liefde om ijs bereiden zit er dus al lang in en dat is te merken aan de vele diverse smaken die inmiddels in zijn winkel zijn gepasseerd.

Door elke dag met ijs bezig te zijn is hij tot mooie smaken gekomen zoals: Asperge ijs, Crazy nuts, Bokkenpootjes ijs met stukjes bokkenpoot erin verwerkt. Nick Böhm en zijn team van ijs-bereiders vinden het leuk om nieuwe smaken te proberen en te ontwikkelen. Om de vele aanvragen te kunnen beantwoorden is Crostino Gelateria & Cafe in 2015 begonnen met het leveren van haar ijs aan de diverse verkooppunten van schepijs.

In 2016 is de formule uitgebreid met een franchise-filiaal in Tilburg. Onder de dezelfde naam en uitstraling onderneemt Linda van Gansen met haar team dezelfde liefde en passie voor Crostino Gelateria & Café.